Om barnehagen

Åsestranda barnehage er en barnehage som ble etablert i 1991. Den eies og drives av foreldrene. Huset ligger meget naturskjønt til helt nede ved fjøra, og har et spennende uteområdet med f.eks hinderløype, gapahuk, skog med klatremuligheter, ballbane, akebakke og to gravrøyser som er freda kulturminne.

Frem til august 2008 holdt barnehagen til på Øvre Geilegrend 16, men da leiekontrakten gikk ut flyttet barnehagen til nåværende lokale på Borgundfjordveien 78. Vi holder til i et gammelt hus fra 1930-tallet som er blitt renovert. Vi har også bygd på en ny del, som nå rommer en småbarnsavdeling og en personalavdeling.

Barnehagen har to avelinger - Støa en avdeling for småbarn (0-3 år) og Naustet en for store barn (3-6 år). På Støa er det fem ansatte. Tre hundre prosent stillinger og en delt stilling. På Naustet er det fire heltidsstillinger.