Eliasklubben

Eliasklubben Åsestranda ble opprettet 20.juni 2011 og er et samarbeid mellom Redningsselskapet og barnehagen.

Vi er den eneste barnehagen i fylket som er en Eliasklubb.

Vi ønsker å utvikle klubben til en lærerik og gøy klubb, der vi vil fokusere på livet i sjø og på land, og selvfølgelig sjøvett. Temaet/klubben skal gå som en RØD TRÅD gjennom hele barnehageåret, ved siden av alt det andre vi skal lære/gjøre på.

Når barnet ditt begynner på Naustet blir det meldt inn i Eliasklubben/Redningsselskapet. Dere foreldre betaler da årsavgiften som pr.d.d (2013) er på 245,- kr.

Aktivitetsplan for hvert barnehageår vil bli utarbeidet og godkjent av styret. I den planen vil det stå informasjon om månedlige planlagte aktiviteter/ turer og også ønsker vi har ang. innkjøp til klubben.

Pr.d.d har vi kjøpt båt, benker til utebruk, knopp/stikk benk til opplæring i knuter, bålgryte, innredet praktisk i naustet, håver, gjennomsiktige bøtter og div. utstyr.

Vi har flytedresser til både store og små, 4 vannkikkerter og 4 krabbeteiner.

Vi naustet til forskjellige aktiviteter f.eks Nissefest, Bursdagsfeiring og Aktivitetsrom.

Vi har også fått oss en båt med motor på. Den heter Knappen etter en liten øy som ligger rett utenfor barnehagen.